Har du spørsmål rundt våre kajakker?

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi er tilgjengelig fra 09:00 til 16:00 alle hverdager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Ofte stilte spørsmål

Våre utleveringslager har åpningstid som følger:

Laksevåg (Bergen): 08:00 - 18:00 alle hverdager. Stengt helg

Spikkestad (Oslo): 08:00 - 16:00 alle hverdager. Stengt helg

Dersom du ønsker utlevering på annet tidspunkt kan du sende oss en forespørsel. Så forsøker vi alltid å imøtekomme deres behov.

Det har vi! Se våre samlepakker på følgende link: Pakkeløsning

Typiske forskjeller er lengde og romslighet i førersetet. Havkajakken er ofte lengre og smalere, mens turkajakken ofte er bred og litt kortere. Se fullverdig artikkel for utdypende informasjon: Hvilke kajakk skal jeg velge?

Ja det er fullt mulig! Avhengig av postnummer vil du få alternativet muliggjort ved utsjekk og ved valg av fraktalternativ. For dem som ikke får alternativet i handlekurven kan dere sende oss en mail/henvendelse. Så løser vi det sammen!

Det korte svaret er hovedsakelig i materialet de er laget av, noe som påvirker vekt, ytelse og pris. Les utfylle artikkel på følgende link:
Glassfiber VS Plastkajakk

Driver du en kajakklubb og ønsker å tilby våre produkter til dine kunder? Så flott! Ta kontakt med oss for en videre dialog rundt dette

Har du en Seabird Designs kajakk? Da vil du finne informasjonen du jakter på produktsiden vår. Vi har delt inn i to ulike nedtrekksmenyer som forklarer hvilke som passer din kajakk.

Discovery 430T med Expedition HV / LV hakk i hælene

På bilen: Vi anbefaler takstativ og kajakkfeste for transport av kajakk på bil. Om kajakken din er laget av plast kan den stroppes direkte til takbøylen, men vi anbefaler kajakkfeste som tilleggsutstyr. Det er et krav med glassfiberkajakk.

Til og fra vannet: Vår kajakktrille sørger for transport til og fra vannet på en enkel og god måte.

Les mer om transporttips her: Hvordan frakte kajakken?

Mens en dekkbagg er fokusert på rask tilgjengelighet av utstyr, er en tørrpose designet for ultimat beskyttelse mot vann for verdifulle og vannfølsomme gjenstander. En dekkbagg er laget for å festes til dekket av kajakken, mens tørrposen typisk gjemmes i oppbevaringrom.

I kajakksammenheng brukes ofte en kombinasjon av begge – en dekkbagg for lett tilgjengelige gjenstander og en eller flere tørrposer for å sikre at viktig utstyr forblir tørt og trygt.