Om oss

Velkommen til Seabird of Norway 
- En nysatsing innen salg av kajakk

Vi ønsker å skape en komplett digital kjøpsopplevelse for deg som skal ha ny kajakk eller utstyr. Ikke minst er det viktig for oss å vite at det du kjøper er av kvalitet. Det får du med Seabird Designs sine produkter! Hos seabirdofnorway.no streber vi etter å tilby en helhetlig digital kjøpsopplevelse som ikke bare sikrer at du finner en kajakk av høyeste kvalitet, men også at du får den kunnskapen og forståelsen som trengs for å fullt ut nyte produktet. 

Med den digitale kundereisen som vårt ekspertområde, hadde vi en drøm om å utnytte denne kompetansen og skape noe for oss selv. Hva skulle det være? Med brennende entusiasme for det digitale, friluftsliv og ikke minst kajakk, kom vi i kontakt med Len Ystmark. Siden det, har reisen vært et eventyr og utviklet seg til det som nå er Norges nye satsing innen kajakk. Enda mer spesifikt; Seabird Designs sin nye satsing innen kajakk - Seabird of Norway.

Møt menneskene bak Seabird of Norway 

 

Seabird Design 

Kajakkmerket Seabird Designs ble startet av Len Ystmark tilbake i 2006. Det som tidligere var en hobby, ble med tiden en anerkjent business. Han opprettet en fabrikk i Estland, Tallinn og fokuserte på kvalitet i produksjon. Med kajakkentusiaster som Bjørn Thomassen, Invar Ankervik og Rob Feloy på utvikling, har de skapt Seabird Designs som vi kjenner det i dag.


Med fokusområder som innovasjon, kvalitet og verdi - har Seabird vært Norges raskest voksende kajakk merket over flere år. Repeterende avtaler med TV-programmer og ulike ekspedisjoner har forsterket selskapets tilstedeværelse i en årrekke.

Tilbakemeldinger eller spørsmål?

Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker du mer informasjon? Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt Seabird of Norway for en personlig og profesjonell kundeserviceopplevelse. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine behov og ønsker!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.